Mustavalkoinen valokuva Tampereen Lihajaloste Oy:n vanhasta tehtaasta, jonka edessä seisoo kaksi brändättyä toimitusajoneuvoa, vanhanaikaisia kuorma-autoja, auringonpaisteisena päivänä.

Tampereen Lihajalosteen uuden tarinan alku

Mustavalkoinen valokuva Tampereen Lihajaloste Oy:n vanhasta tehtaasta, jonka edessä seisoo kaksi brändättyä toimitusajoneuvoa, vanhanaikaisia kuorma-autoja, auringonpaisteisena päivänä.

Kevät on uudistuksien aikaa.

Kevään ensimmäiset lämpimät auringonsäteet ja puiden lehtien puhkeaminen merkitsevät uuden alun aikaa monille. Tampereen Lihajalosteessa tämä vuodenaika symboloi uuden tarinan alkua, joka herättää eloon koko yrityksen.

Emme kuitenkaan unohda menneisyyttämme; sen sijaan, haluamme kertoa teille, kuinka uudet ideamme ja suunnitelmamme juontavat juurensa syvälle yrityksemme perinteisiin, yhdistäen menneen ja tulevan ainutlaatuisella tavalla.

Perinteiden voima

Tampereen Lihajaloste on sukupolvien ajan ollut synonyymi korkealaatuisille makkaroille ja muille lihatuotteille, rakentaen vahvan perustan ja luottamuksen kuluttajien keskuudessa. Tämä ei ole tapahtunut sattumalta; se on tulosta jatkuvasta sitoutumisestamme laatuun ja perinteiden vaalimiseen.

Meidän tunnettu possu-logomme on enemmän kuin vain merkki pakkauksessa; se on symboli sitoutumisestamme ja historiaamme, mikä jatkaa kulkuaan kanssamme tulevaisuuteen, muuttumattomana ja ylpeänä.

Jarko ja Risto Nieminen näyttävät peukkua makkaratankojen edessä
Jarko ja Risto Nieminen

Uudet tuulet puhaltavat

Tämä kevät merkitsee meille uutta alkua. Olemme sitoutuneet säilyttämään korkean laatumme, mikä on tehnyt meistä arvostetun nimen, mutta olemme myös valmiita tuomaan markkinoille uusia ideoita ja tuotteita.

Nämä uudet tuotteet on suunniteltu vastaamaan nykypäivän kuluttajien toiveita ja tarpeita, yhdistäen innovaation ja perinteen tavalla, joka kunnioittaa menneisyyttämme samalla kun se katsoo rohkeasti tulevaisuuteen.

Brändimme ja tuotteidemme uudistus

Olemme keskellä jännittävää prosessia, jossa sekä brändimme että toimintamme kokevat merkittäviä uudistuksia. Tämä prosessi ei ole pelkästään tuotekehitystä; se on kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka sisältää kaiken brändi-identiteetistämme tuotevalikoimaamme.

Keskeisenä osana tätä uudistusta on kahden tärkeän tuotelinjamme – makkaran ja valmisruokien – kehittäminen ja parantaminen, mikä on osa suurempaa suunnitelmaamme, joka ei ainoastaan kohota tuotteidemme laatua, vaan myös tehostaa tuotantoamme ja palveluitamme.

Kuvassa näkyy kolme isoa keittopataa. keskellä huonetta remontointipöytä, jonka päällä erilaisia työkaluja.
Uudet keittopadat odottavat laajennuksen valmistumista

Laajennamme Tohlopissa

Kasvun myötä olemme laajentamassa toimitilojamme Tohlopissa, Tampereella, mikä on merkittävä askel eteenpäin yrityksemme historiassa. Tämä laajennus ei ainoastaan tue nykyistä tuotantomme kasvua, vaan avaa ovet uusille innovaatioille ja tuotekehitykselle.

Uudet tilat mahdollistavat meille paremmat puitteet laadukkaiden ja maistuvien tuotteiden valmistamiselle, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan myös ylittävät asiakkaidemme odotukset.

Uudistettu markkinointistrategia

Markkinointistrategiamme uudistus on vastaus nykyaikaisen liiketoimintaympäristön vaatimuksiin. Tulemme olemaan entistä aktiivisempia sosiaalisen median kanavissamme, mikä mahdollistaa meille vahvemman ja jatkuvan yhteydenpidon arvoisiin asiakkaisiimme.

Haluamme luoda avoimen ja jatkuvan vuoropuhelun, jossa voimme jakaa kanssanne uutisia, päivityksiä ja ideoita, ja missä voitte antaa meille palautetta ja ehdotuksia.

Yhdessä kohti tulevaisuutta

Vaikka tämä on vasta matkamme alku, olemme innoissamme ja optimistisia tulevaisuudesta. Me Tampereen Lihajalosteella lupaamme, että vaikka pyrimme innovaatioihin ja uudistuksiin, emme koskaan unohda tai hylkää niitä perinteitä ja arvoja, jotka ovat tehneet meistä sen, mitä olemme tänään.

Tämä on lupauksemme teille, arvoisat asiakkaamme, kun lähdemme yhdessä kohti uusia makuja ja kokemuksia. Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissamme niin pysyt matkassa mukana.