Suomimakkara

Suomimakkara

Ikiaikainen klassikko makkarakastikkeessa.

Tuhti ja maukas, perinteitä kunnioittaen. Makkarakastikkeen voi tehdä oikein, tai sen voi tehdä väärin. Ensiksi mainittuun liittyy Lihajalosteen Suomi.

LAKTOOSITON GLUTEENITON

Lihapitoisuus 56 %, valmistettu suomalaisesta lihasta
Säilytys alle + 6º C

Ainekset

Ainekset: naudanliha, vesi, sianliha, perunajauho, kamara, suola, soijaproteiinivalmiste, glukoosi, mausteet (sinapinsiemen, paprika, maustepippuri), aromit (mustapippuri, chili), arominvahvenne (E621), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E316), happamuudensäätöaine (E330) ja säilöntäaine (E250)

Ravintosisältö

Ravintosisältö keskimäärin/100g:
energiaa 811 kJ (194 kcal)
rasvaa 12 g
josta tyydyttynyttä 4,4 g
hiilihydraatteja 9,8 g
joista sokereita 1,35 g
proteiinia 13,1 g
suolaa 1,85 g

Muut tiedot

LAKTOOSITON GLUTEENITON

Lihapitoisuus 56 %
Säilytys alle + 6º C