Tuotteet

Me kun emme osaa muuta kuin hyvää vieläkään tehdä.

Juhlalenkki kylmänä, grilliin, höyryyn, arkeen ja juhlaan. Nopeat syövät hitaat eivät!


Isoon hätään, pieneen hätään ja tästä enshätään.

Makkaran nälkään!


Tampereen Lihajalosteen Juhla kaapeli

Juhla Kaapeli grilliin, höyryyn, hodarin väliin, arkeen ja juhlaan. Nopeat syövät hitaat eivät!


Tampereen Lihajalosteen Ärjy Ripa

Ripa on aina Ripa, mutta kyllä Ärjy Ripa se vasta kova tuote onkin! Grilliin ja nautitaan!


Ripa Rillimakkara

Perinteisen grillimakkaran uudistettu versio. Maukkaampi, parempi, Ripa!


Tampereen Lihajalosteen Suomi

Tampereen Lihajalosteen Suomi

Ikiaikainen klassikko makkarakastikkeessa. Tuhti ja maukas, perinteitä kunnioittaen.
Makkarakastikkeen voi tehdä oikein, tai sen voi tehdä väärin. Ensiksi mainittuun liittyy Lihajalosteen Suomi.


 

Tampereen Lihajalosteen Lenkki

Tampereen Lihajalosteen Lenkki

Maistuu herkulliselta kylmänäkin, mutta on parasta suoraan kiukaalta saunan jälkeen.
Kiukaalta, kylmänä, leivän päällä, suoraan paketista. Se on ihan sama miten, aina herkullista.


Lisää tuotteita

Tampereen Lihajalosteen Nakki

Tampereen Lihajalosteen Nakki

Keitetty, höyrytetty, paistettu, kastike. Kun kuuluu napsahdus niin suu napsaa. Oikeaoppisesti kun Lihajaloste tekee ruokaa rakkaudella ja pieteetillä.


Tampereen Lihajalosteen Höyry

Tampereen Lihajalosteen Höyry

Kun näet höyrymakkaran, näet tämän. Onhan niitä muitakin, mutta vain yksi oikea.
Taksi- ja bussikuskien lounas vuosikymmenten takaa, ja syystä! Ainoa oikea ja klassikkojen klassikko.


Lauantaimakkara

Tampereen Lihajalosteen Lauantaimakkara

Napakymppi telkasta, sauna, oluttta pullosta, makkara. Suomalaisia hommia, suomalaiseen makuun. Perjantai on karkkipäivä, lauantai on makkarapäivä. Näi o!


Juhlamakkara

Tampereen Lihajalosteen Juhlamakkara

Tyylikkäistä juhlista jää hyvä maku suuhun. Merkkipäivien makkara sopii myös arkeen!
Kun juhlitaan, juhlitaan kunnolla. Tyyli ja maku samassa paketissa.


Tampereen Lihajalosteen Siskonmakkara

Lihajalosteen Siskonmakkara kruunaa keiton. Miksipä ei nyt tekisi kerralla parempaa.